موجود در انبار

فقط 3 عدد در انبار موجود است

ناموجود
بدون دیدگاه
0

ژل بهداشتی بانوان پوست حساس بيوكسين با pH3.8 حجم 200 ميل

Bioxsine Intimate Hygiene Washing Gel 200Ml

[avans-product-score after="الماس پاپیون"]
۴ الماس پاپیون
100+ فروش

قیمت محصول

768,000 تومان

فقط 3 عدد در انبار موجود است

ارسال رایگان
برای سفارش‌ بالای 5 میلیون زیر 5 کیلو

ژل بهداشتی بانوان بیوکسین برای پوست‌های حساس طراحی شده است تا ضمن حفظ تعادل فلور طبیعی واژن، مراقبتی مؤثر و ملایم ارائه دهد. فرمولاسیون این محصول با pH 3.8 سازگار با محیط طبیعی واژن، به پیشگیری از عفونت‌ ها و بوی نامطبوع کمک کرده و شرایط بهینه برای سلامت ناحیه حساس بانوان ایجاد می‌کند. ترکیبات آن علاوه بر محافظت، به کاهش سوزش و خارش ناشی از تحریکات محیطی و عوامل میکروبی کمک می‌کند و پوست حساس ناحیه واژینال را نرم و آرام نگه می‌ دارد.

هایپوآلرژنیک بودن ژل، اطمینان می‌دهد که احتمال بروز حساسیت و تحریک پوستی بسیار کم است و می‌ توان از آن به صورت روزانه بهره برد. استفاده از این محصول در روتین بهداشتی، محافظتی مطمئن و راحت برای سلامت و راحتی بانوان فراهم می‌آورد.

ویژگی های ژل بهداشتی بانوان پوست حساس بيوكسين با pH3.8

حفظ تعادل فلور طبیعی واژینال

پیشگیری ار عفونت و بوی نامطبوع

جلوگیری و درمان سوزش و خارش

مراقبت از پوست حساس واژینال

دارای ph 3.8

هایپوآلرژنیک

نحوه استفاده

مقداری از ژل را روی ناحیه خارجی واژن مالیده و با آب ولرم شست‌وشو دهید، سپس به آرامی خشک نمایید و در صورت نیاز این فرایند را روزانه انجام دهید تا پاکیزگی و آرامش پوست حفظ شود.

خرید ژل بهداشتی بانوان پوست حساس بيوكسين با pH3.8 حجم 200 ميل

برای بانوانی که به دنبال محافظت ملایم و مؤثر از پوست حساس ناحیه واژینال هستند، ژل بهداشتی بانوان پوست حساس بیوکسین با pH 3.8 انتخابی ایده‌ آل است. این محصول با فرمول ملایم و هایپوآلرژنیک خود به حفظ سلامت، آرامش و پاکیزگی روزانه کمک می‌ کند و از بروز سوزش، خارش و بوی نامطبوع پیشگیری می‌ کند.

وزن230 گرم
برند
کشور مبدا برند
کشور تولید کننده
محدودیت جنسیتمناسب برای بانوان
محدودیت سنی
نوع پوست
ترکیبات مهم
وضعیت ترکیبات مضر
عملکرد
حجم200 میل
0 نقد و بررسی
0
0
0
0
0

نقد و بررسی‌ها

پاکسازی فیلتر

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “ژل بهداشتی بانوان پوست حساس بيوكسين با pH3.8 حجم 200 ميل”