
دستمال مرطوب 3 کاره دافی ساخته شده از مواد طبیعی و عصاره های گیاهی شامل خیار،بابونه ،لیمو و آلوئه ورا است.این دستمال به دلیل وجود عصاره های گیاهی پوست را آبرسانی کرده و از خشک شدن آن حین پاک کردن جلوگیری می کند.تغذیه کننده است و انواع آلودگی ها و مواد آرایشی را از روی صورت پاک می کند حتی می توان آرایش های ضد آب را نیز با آن به خوبی پاک کرد.فاقد پارابن و صابون است و برای پاک کردن آرایش روزانه و همه انواع پوست قابل استفاده است می توان صورت و لب ها را با آن پاک کرد اما توجه داشته باشید که آرایش چشمتان را با این دستمال پاک نکنید.متعادل کننده PH است و پوست را خشک نمی کند .هر بسته 20 عدد دستمال در آن قرار دارد رایحه دلپذیری نیز دارد.
[avans-product-score after="الماس پاپیون"]
۴ الماس پاپیون
100+ فروش
قیمت محصول
اتمام موجودی
ناموجود
ارسال رایگان
برای سفارش بالای 5 میلیون زیر 5 کیلو
برای سفارش بالای 5 میلیون زیر 5 کیلو

تاریخ انقضای طولانی
مناسب ترین قیمت
بسته بندی ایمن
اطلاع رسانی دقیق
محصولات مرتبط
ژل شستشوی صورت ضد پیری چای سبز سیمپل
امتیاز 4.00 از 5
موجود در انبار
کرم مرطوب کننده نیوآ سافت 75 میل تیوپی
امتیاز 4.00 از 5
موجود در انبار
لوسیون بدن ترمیم کننده بدون بو وازلین
موجود در انبار
ماسک جوان کننده ویتامین سی بیوآکوا
موجود در انبار
ماسک ورقه ای آبرسان عسل 30 گرم بیوآکوا
موجود در انبار
میسلار ژل پاک کننده آرایش سیمپل
موجود در انبار
واترژل آبرسان نیتروژنا
امتیاز 4.23 از 5
موجود در انبار
دستمال مرطوب پاک کننده آرایش 3 کاره دافی
دستمال مرطوب 3 کاره دافی ساخته شده از مواد طبیعی و عصاره های گیاهی شامل خیار،بابونه ،لیمو و آلوئه ورا است.
این دستمال به دلیل وجود عصاره های گیاهی پوست را آبرسانی کرده و از خشک شدن آن حین پاک کردن جلوگیری می کند.
تغذیه کننده است و انواع آلودگی ها و مواد آرایشی را از روی صورت پاک می کند حتی می توان آرایش های ضد آب را نیز با آن به خوبی پاک کرد.
فاقد پارابن و صابون است و برای پاک کردن آرایش روزانه و همه انواع پوست قابل استفاده است می توان صورت و لب ها را با آن پاک کرد اما توجه داشته باشید که آرایش چشمتان را با این دستمال پاک نکنید.
متعادل کننده PH است و پوست را خشک نمی کند .هر بسته 20 عدد دستمال در آن قرار دارد رایحه دلپذیری نیز دارد.
دستمال مرطوب پاک کننده آرایش 3 کاره دافی:
- قابل استفاده برای صورت
- پاک کردن آلودگی و چربی
- تغذیه کننده
- پاک کننده آرایش ضدآب
- فاقد پارابن و الکل
- حاوی عصاره خیار ، بابونه ،لیمو و آلوئه ورا
- 20 عددی
- مناسب همه انواع پوست
- عصاره گیاهی
- PH متعادل
پیشنهاد پاپیون:
می توانید برای پاک کردن آرایش چشمتان از دستمال مرطوب آرایش چشم دافی استفاده کنید.
| وزن | 50 گرم |
|---|---|
| تعداد در بسته | 20 عدد |
| کشور مبدا برند | ایران |
| کشور تولید کننده | ایران |
| عملکرد | از بین بردن سموم و آلودگی های روزانه, پاک کننده آرایش غلیظ و ضد آب, تغذیه کننده |
| وضعیت ترکیبات مضر | فاقد الکل, فاقد پارابن |
| ترکیبات مهم | حاوی عصاره آلوئه ورا, حاوی عصاره خیار, حاوی عصاره لیمو |
| نوع پوست | همه انواع پوست |
| محدودیت سنی | ندارد |
| برند | دافی |





تایید شده توسط دیجیکالا
نقد و بررسیها
پاکسازی فیلترهنوز بررسیای ثبت نشده است.