اگر چه بسیاری از افراد موهای فر خود را دوست دارند و برای زیبا و سالم نگهداشتن آن بسیار تلاش می کنند ، اما افرادی نیز هستند که روش های زیادی را برای صاف کردن موهایشلان امتحان می کنند که یکی از این روش ها ریباندینگ مو است . ریباندینگ مو نه تنها به صاف و درخشان شدن مو بسیار کمک می کند ، بلکه در مدت زمانی که برای موهایتان صرف می کنید صرفه جویی می شود . اما ریباندینگ مو چیست و چگونه انجام می شود ؟ با ما تا آخر مقاله همراه باشید .
ریباندینگ یکی از روش های صافی مو است که با ترکیبات مواد شیمیایی می تواند ساختار مو را عوض کند . تغیراتی که ریباندینگ روی مو انجام می دهد شامل نرم کنندگی ، درخشان و صافی مو است . ترکیبات استفاده شده در ریباندینگ مو از آمونیوم تیوگلیکولات بوده که با شکستن پیوندهای آمینو اسید و بازسازی دوباره آنها باعث صافی موهای سر می شود .
باید به این نکته توجه داشته باشید که این روش صافی فقط در موهای طبیعی و بدون رنگ شیمیایی موثر است و انجام می شود . برای موهایی که قبلا کراتین یا رنگ شده باشد ، نمی توان از این روش برای صافی استفاده کرد .
ماده های اصلی آمونیوم تیوگلیکولات در سه مرحله انجام می شود و زمان اتمام آن ، بستگی به میزان بلندی مو و آسیب های وارده به موی سر دارد . در اصطلاح به ریباندینگ ، صافی ژاپنی نیز گفته می شود ، زیرا موهای افراد ژاپن بسیار صاف و درخشان است و این روش را به این اصلاح ربط داده اند .
مزایای ریباندینگ مو
در بین افراد بیشتر خانم ها هستند که به صافی موهای خود بسیار اهمیت می دهند و برای این کار بیشتر از ریباندینگ استفاده می کنند . موهای سر از آمینواسید ساخته شده است و این پروتئین مو ساختار فولیکول را به وجود می آورد . ریباندینگ با شکستن پیوندهای مو و بازسازی مجدد آن ، در ساختار مو تغییراتی ایجاد خواهد کرد . برای انجام این عمل به لوازم و موادی همچون شامپو ملایم ، لوسیون کراتینه ، سرم مو ، یک بسته ریباندینگ مو ، سشوارو اتوی مو نیاز است .
مدت زمان لازمه برای انجام کار بستگی به بلندی موهایتان دارد و ممکن است 3 تا 8 ساعت طول بکشد . روش انجام ریباندینگ بسیار مهم است ، پس سعی کنید به ترتیب آنها را انجام دهید . این کار به تنهایی و در منزل بسیار سخت است و ممکن است با انجام نادرست آن باعث سوختگی موهای خود شوید ، به شما توصیه می کنیم برای حفظ سلامتی موهایتان این روش را به آرایشگر حرفه ای بسپارید . در ادامه ترتیب روش های انجام ریباندینگ مو را به شما معرفی می کنیم .
- در ابتدا موهایتان را با استفاده از یک شامپوی ملایم بشویید و بعد از شستشو با یک سشوار کامل خشک نمایید .
- موها را به دسته ها مختلف تقسیم کنید و آن را با گیره های پلاستیکی از هم جدا کنید .
- سپس ریباندینگ تهیه شده را روی موها بزنید، طوری که همه موها آغشته شود .
- مدت زمانی که مواد ریباندینگ باید روی موها بماند ، بستگی به بافت مو دارد ، اما شما می توانید بعد از گذشت 30 الی 35 دقیقه به موهای خود بخار دهید .
- بخار باید 10 الی 30 دقیقه ادامه یابد، سپس آن را بشویید و خشک نمایید .
- لوسیون کراتینه را به موهای خود بمالید ، سپس اتو را روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و روی موهایتان بکشید تا صاف شود .
- بعد از اینکه موهایتان را کامل اتو کردید ، دوباره آن را شستشو دهید . در مرحله آخر مقداری سرم مو را به موهایتان بزنید و دوباره اتو بکشید .
نکات مراقبتی بعد از ریباندینگ مو
- موهای ریباندینگ شده را تا 72 ساعت نشویید . سعی کنید قبل از انجام ریباندینگ ، موهای خود را بشویید ، طوری که تا 72 ساعت (3روز) نیاز به شستشو نداشته باشد .
- موها را پشت گوش نیاندازید و با سنجاق و کش محکم نبندید . هر وسیله ای که به موها حالت می دهد و آن را از صافی بیرون می آورد را در این مدت زمان استفاده نکنید .
- پس از گذشت 3 روز موهایتان را با شامپو ملایم شستشو دهید و در اتمام مقداری نرم کننده روی موها بریزید و به آرامی ماساژ دهید .
- از آب سرد برای شستشوی موهایتان استفاده کنید . آب سرد رطوبت فولیکول مو را حفظ می کند و با بسته نگهداشتن بافت مو از ایجاد موخوره و خشکی جلوگیری می کند .
- موها را هر 6 هفته یکبار کوتاه کنید . روش ریباندینگ می تواند مقداری موخوره در انتهای مو ایجاد کند، پس سعی کنید با کوتاه کردن مرتب موها از موخوره جلوگیری کنید .
- موهای سر را هفته ای یکبار بشویید ، زیرا شستشوی بیش از حد مو می تواند باعث خشکی فولیکول شود و این اصلا به نفع موهایتان نیست .
- به تمیزی پوست سر خود اهمیت دهید . چربی های سر می توانند عامل اصلی بستن منافذ پوست و ایجاد شوره باشند . از شامپو ملایم استفاده کنید و روغن تراپی را یکبار در هفته فراموش نکنید .