عمومی

چگونه ریزش مو ابرو هایمان را کنترل کنیم ؟

چگونه ریزش مو ابرو هایمان را کنترل کنیم ؟

همه ما ابروهای پرپشت و زیبا را دوست داریم و هنگامی که تعدادی از موهای ابروهایمان می‌ریزد نگران می شویم و به دنبال عواملی می گردیم که باعث ریزش تارهای ابروهایمان شده است . ریزش تا 3 الی 7 تار مو جای نگرانی ندارد ، اما زمانی که این ریزش زیاد باشد و باعث خالی شدن یک قسمت از ابرو شود باید نگران شد و به دنبال راهکاری برای درمان آن باشید . موهای ابرو بر اثر عوامل مختلفی مانند استرس ،اضطراب ، مشکلات هورمونی ، ریزش ارثی و برخی بیماری‌ها دیگر می ‌ریزند. اما چگونه ریزش مو های ابرو هایمان را کنترل کنیم ؟ برای درمان ریزش مو ابرو راهکارهایی وجود دارد اما قبل از اینکه بخواهیم به راه های جلوگیری از ریزش مو بپردازیم، بهتر است با عوامل ریزش موهای ابرو بیشتر آشنا شویم .

چرا موهای ابرو می ریزد ؟

یکی از مهمترین راهکار برای ریزش موی ابرو این است که ، در ابتدا عامل اصلی ریزش را بشناسیم . زمانی که عواملی که باعث آسیب رساندن به فولیکول موی ابرو می شوند را نشناسیم ، نمی توانیم راهکاری برای جلوگیری از ریزش موی ابرو را پیدا کنیم . به همین دلیل بهتر است در ابتدا عوامل اصلی ریزش مو را بیان می کنیم تا بتوانید دلیل اصلی ریزش موی ابروی خود را بشناسید و بعد از آن درباره راهکارهای آن‌ها صحبت خواهیم کرد .

تغذیه نامناسب و سبک زندگی

یکی از مهمترین عواملی که باعث ریزش ابروها به خصوص در سنین کم بیشتر اتفاق می افتد ، سبک زندگی و رژیم غذایی نامناسب است. روزانه افراد حجم زیادی از غذاهای شور و چرب را در رژیم غذایی خود قرار می‌دهند و میوه و سبزیجات را کاملا از برنامه های غذایی خود حذف می‌کنند. همین موضوع باعث می شود سطح ویتامین‌ها و پروتئین‌های مورد نیاز بدن کاهش یابند . در نتیجه بدن ما مواد مغذی و معدنی را به موهایمان نمی رساند تا بتواند ویتامین سایر اعضای بدن را تامین کند ، همین دلیل باعث می شود که موهای ابروهایمان به مقدار بسیار زیاد بریزد . ویتامین هایی که باعث رشد و تقویت موهای ابروهایمان می شوند شامل ویتامین‌های A، B، C و E ، پروتئین ها ، امگا 3 و امگا 6 ، آنتی اکسیدان ها و اسید آمینه ها هستند .

بیماری های پوستی

در بسیاری از مواقع بیماری ها و مشکلاتی که برای پوست به وجود می‌آیند، می‌توانند روی سلامتی فولیکول‌ مو تاثیرات منفی بگذارند و باعث ریزش شدید ابروها شوند. بیماری هایی همچون پسوریازیس، تلوژن افلوریم و اسکلروز از مهمترین بیماری‌های شایع پوستی هستند که یکی از عوامل اصلی ریزش موها و ابروها است. تاثیراتی که بر روی ساقه مو می‌گذارند و یا زخم‌های ناشی از این بیماری‌ها باعث ضعیف شدن فولیکول‌ مو و ریزش آن‌ها می‌شود.

استرس

متاسفانه همانطور که می دانید استرس مشکلاتی همچون ریزش موهای سر و ابرو ها را به همراه دارد . اگر توجه کرده باشید هنگامی که فصل امتحانات می شود موهای ابرو به شدت میریزد . استرس یکی از عوامل اصلی ریزش موهای ابرو است و اگر به طور مداوم در موقعیت‌های استرس ‌زا قرار بگیرید یا شغل شما طوری باشد که استرس زیادی را متحمل می شوید ، ابروهایتان بعد از مدت کوتاهی شروع به ریزش می‌ کنند.

بالا رفتن سن

معمولا با افزایش سن موهای سر و ابرو ها به شدت نازک و ضعیف می شود و این موضوع کاملا طبیعی است . این مشکل جای نگرانی ندارد ، شما با استفاده از راهکارهای زیادی می توانید این مشکل را درمان کنید و از ضعیف شدن فولیکول موهای ابروهایتان جلوگیری کنید .  با بالا رفتن سن به طور طبیعی گردش خون در بدن ضعیفتر می‌شود و سلول‌ها پوست نیز توانایی کافی برای تقویت و جوانسازی فولیکول‌ را ندارند. به همین دلیل ابروها هر روز شروع به ریزش می‌کنند و نازک و کم حجم می‌شوند.

ریزش ارثی

بسیاری از افراد با ابروهای کم پشت و نازک متولد می‌شوند و این ناشی از عوامل ژنتیکی است که عوامل زیادی می تواند این کم پشتی مو ها را بیشتر کند ؛ اما در بسیاری از مواقع افرادی هستند که با این عوامل ژنتیکی در سنین پایین ، کم پشتی موهایشان به طور طبیعی زیاد می شود و ریزش موی و تاسی ابروهایشان را تجربه می کنند .

چگونه ریزش موهای ابروهایمان را کنترل کنیم ؟

جالب است بدانید راهکارهای خانگی اثر طولانی مدتی دارند و شاید نتوانند در کوتاه مدت و به سرعت مشکلات ریزش ابروها را درمان کنند. به همین دلیل اگر هدف شما این است که هرچه زودتر به نتیجه برسید بهتر است به سراغ درمان های دارویی بروید. روش های درمانی هم وجود دارند که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد .

چگونه ریزش مو ابرو هایمان را کنترل کنیم ؟

ماساژ ابرو با روغن‌ نارگیل

روغن‌ نارگیل سرشار از ویتامین و مواد مغذی است که نه تنها سلول های پوست را بازسازی می کند بلکه باعث رشد و پرپشتی موهای ابرو خواهد شد . این روغن با خاصیت های فوق العاده ای که دارد ، تاثیرات زیادی را در تقویت فولیکول مو خواهد گذاشت . کافی است شب قبل از خواب مقداری از این روغن را روی موهای ابرو بریزید و به آرامی تا 10 دقیقه ماساژ دهید . همچنین این روغن را برای پر پشتی و تقویت مژه ها نیز می توانید استفاده کنید . روغن‌ نارگیل دارای انواع ویتامین‌ها و پروتئین‌های مورد نیاز مو هستند و با پاکسازی پوست، راه‌های تنفسی پوست را باز می‌کنند تا گردش خون و اکسیژن رسانی تقویت شود و رشد موها مجددا آغاز گردد. روغن نارگیل از جمله مهم‌ترین روغن‌های گیاهی هستند که بر روی رشد ابروهای شما تاثیر مثبت می‌گذارند.

از کپسول ویتامین E استفاده کنید .

شاید این موضوع را زیاد شنیده باشید که می گویند مصرف کپسول ویتامین E می تواند موها را در کمترین زمان ممکن پر پشت کند ، اما اگر می خواهید از این روش در کوتاه مدت نتیجه بگیرید ، ما به شما توصیه می کنیم کپسول ویتامین E را با یک سوزن سوراخ کنید و آن را روی موهای ابروهایتان بچکانید ، سپس با نوک انگشت اشاره به آرامی ماساژ دهید تا کل موها آغشته شود . بهتر است شب قبل از خواب از این روش استفاده کنید و بگذارید تا صبح بماند سپس با استفاده از آب ولرم آن را بشویید. اگر این روش را هر روز به صورت مرتب تا چند هفته انجام دهید ، موهای ابروهایتان پرپشت و ضخیم خواهند شد .

درمان های دارویی

امروزه داروهای متنوعی در داروخانه ها وجود دارند که برای درمان ریزش ابرو به کار می‌روند . بسیاری از این دارو ها بدون نسخه در داروخانه‌ها به فروش می‌رسند ، اما بهتر است همین داروهای بدون نسخه را بدون مشورت با پزشک متخصص استفاده نکنید.

ماینوکسیدیل

یکی از اصلی‌ترین داروها برای درمان این موضوع ماینوکسیدیل است که به صورت یک محلول موضعی بوده و باید آن را بر روی ابروهای خود بکشید. عملکرد این محلول به گونه ای است که بعد از چند ماه مصرف این دارو نه تنها ریزش ابروها متوقف می‌شود، بلکه رشد آن‌ها مجددا آغاز خواهد شد .

بیماتوپروست

بیماتوپروست یکی داروهای موضعی است که به راحتی می ‌تواند فولیکول‌ ضعیف شده مو را تقویت کند و مواد مغذی را به آن‌ها برساند. این دارو باید مستقیما بر روی ابروها زده شود .

لاتیس

لاتیس نیز یکی دیگر از داروهای موضعی هستند که برای درمان ریزش ابروها به کار می روند . در واقع لاتیس باعث رشد مجدد موها نمی‌شود، اما پوست زیر آن را کمی تیره ‌تر می‌کند که باعث می‌شود ابروها پرپشت ‌تر به نظر برسند. با توجه به این موضوع باید در میزان و زمان مصرف آن مراقب باشید و این محلول را به قسمت‌های دیگر پوست نمالید .

دیدگاهتان را بنویسید